Cetelem szabad felhasználású kölcsön

Cetelem szabad felhasználású kölcsön

Általános információk

A Cetelem forint alapú személyi kölcsön szabad felhasználású hitel, amellyel számos tervét megvalósíthatja  ingatlan fedezet és kezes nélkül, legyen az akár lakásfelújítás és -berendezés, új vagy használt autó, családi esemény vagy utazás.

Online hiteligénylés esetén a Cetelem hitelkalkulátor segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő hitelösszeget és hozzá egy biztonsággal vállalható havi törlesztőrészletet. A hiteligénylési űrlap kitöltésével pedig pár perc alatt kockázat és költségek nélkül pontos információt kaphat hitelképességéről is.

Személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei

20 év feletti életkor Devizabelföldi természetes személy
Magyarországi állandó lakcím Munkaviszonyból (minimum 3 hónap) vagy nyugdíjból származó igazolt rendszeres jövedelem
Vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség a tartózkodási címen, vagy munkahelyen A munkaviszonyban nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
Nem szerepel a KHR „negatív” adóslistáján

Igényléshez szükséges dokumentumok

Érvényes állandó személyazonosító/személyi igazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy érvényes útlevél.
Lakcímet igazoló hatósági igazolvány.
Érvényes adóigazolvány.
Azon devizabelföldi személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló eredeti bankszámlakivonat, vagy vezetékes telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla.

Munkavállalók esetében

30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa),
Azon bankszámla két hónapnál nem régebbi eredeti kivonata, amely a hiteligénylő munkaviszonyból származó jövedelmét vagy nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös nevére, illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól.

Nyugdíjasok esetében

Utolsó nyugdíjszelvény, vagy két hónapnál nem régebbi bankszámla, amelyre a hiteligénylő nyugdíja érkezik (bizonyos hitelkonstrukciók esetén).
Nyugdíj törzslap

Egyéni vállalkozók esetében

NAV jövedelemigazolás

Őstermelők esetében

Őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy APEH jövedelemigazolás

Személyi kölcsön igénylés itt >>>

Comments are closed.

error: Content is protected !!