Kellemes őszi délutánok jönnek, de hétfő éjjel újabb hidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel >>>

Kellemes őszi délutánok jönnek, de hétfő éjjel újabb hidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel >>>

Szeles időt igen, de csapadékot alig hoznak a hidegfrontok
Hétfőn több felhő lesz felettünk, melyből gyenge csapadék helyenként északon, északkeleten fordulhat elő. A délies szél több helyen megélénkül. Délután 15-22 fok valószínű. Este északnyugat felől hidegfront érkezik.

Kedden az előző éjjel érkezett hidegfront határozhatja meg hazánk időjárását, sokfelé élénk, erős lehet az északnyugati szél, csak keleten, északkeleten maradhat mérsékelt a légmozgás. Ugyanakkor ez a hidegfront számottevő csapadékot nem fog hozni, gyenge eső, futó zápor átmenetileg csak egy-egy helyen fordulhat elő. Még enyhébb lehet a hajnal, a minimumok az ország legnagyobb részén 5 fok felett alakulhatnak. Napközben a Dunántúlon 15-18, máshol 19-22 fok közötti értékekre van kilátás.

Szerdán még többfelé szeles, de naposabb idő ígérkezik, számottevő csapadék az ország jelentős részén nem valószínű. Többfelé mérhetünk 20 fok közeli maximumokat.

Szerdán újabb hidegfront érinti térségünket. Említésre méltó csapadék nem valószínű, a nyugati, északnyugati szél azonban élénknek, erősnek ígérkezik. A maximumok 16-22 fok körül alakulnak. Csütörtökön mérséklődik a légmozgás, sok napsütés várható. A csúcshőmérséklet majdnem mindenütt 20 fok alatt alakul.

Péntektől Vasárnapig is szeles hideg idő várható!!!

error: Content is protected !!