Vásárolni mész a TESCOBA az ünnepek után? VIGYÁZZ, mert KŐKEMÉNY változást vezettek be, amivel nagyon nagyon pórul járhatsz!

Mielőtt rátérnénk a változásra egy másik nagyon fontos információt is megosztunk!

A Tesco online áruházából történő rendelések egy része technikai okokból törlődött, a boltlánc mindenkit komnpenzál. Közben folyik a toborzás és hétfőtől rendelhetők az előre összeállított tescós dobozok, amelyeket a Magyar Posta visz el a vevőknek.

Vásárolni mész a TESCOBA az ünnepek után? VIGYÁZZ, mert KŐKEMÉNY változást vezettek be, amivel nagyon nagyon pórul járhatsz!

A Tesco az utóbbi időszakban a koronavírus-fertőzés miatt már több intézkedést is bevezetett, melyeknek célja a vásárlók és a munkavállalók védelme. Most újabb intézkedést rendeltek el ennek érdekében: csütörtöktől az áruházakban egy időben csal előre meghatározott számú vásárló tartózkodhat.

Egy időben az áruház alapterületéhez képest annyi ember tartózkodhat csak bent, ahány biztánságosan be tudja tartani a 2 méter távolságot egymástól.

Ez a létszám az eltérő méretű áruházak miatt változó. A vásárlószámot egy applikáció segítségével az üzletek bejáratánál a Tesco munkatársai követik és ellenőrzik. A vásárlók a gyógyszertárakhoz és a postákhoz hasonlóan az épületen kívül fognak sorban állni a biztonságos távolság betartásával.-írja az index.hu

 

error: Content is protected !!