LE A kalappal! AJÁNDÉKOT ad MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK április 8-tól a SPAR! Te is megkapod ha oda mész vásárolni!

LE A kalappal! AJÁNDÉKOT ad MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK április 8-tól a SPAR! Te is megkapod ha oda mész vásárolni!

Visszatér a normál nyitvatartásra és kesztyűket ad vevőinek a Spar:

2020. április 7. A húsvét miatt országszerte megváltozik a nyitvatartási rend a Spar és Interspar áruházakban, és további intézkedéseket is bevezetett a kiskereskedelmi vállalat. Oldottak például a webshopos rendelés mennyiségi korlátain.

ITT A FRISS TÁJÉKOZTATÓ :

Koronavírus tájékoztató
Nyitvatartás

Nyitvatartási rendünk megváltozott! A SPAR és INTERSPAR áruházak hétfőtől-péntekig átlagosan 6:30 és 19 óra között, szombaton és vasárnap áruházanként eltérő idősávban tartanak nyitva a továbbiakban. Üzleteink aktuális nyitvatartási rendjéről a következő linken érhető el információ: https://www.spar.hu/nyitvatartas-valtozas
A 71/2020. (III.27.) Korm. rendelet szerint 2020.03.28. és 2020.04.11. között áruházainkban 9 és 12 óra között kizárólag a 65 év feletti vásárlóink tartózkodhatnak, egymástól legalább 1,5 méter távolságot tartva. Kérjük vásárlóink együttműködését!

Ellátásbiztonság
A SPAR beszállítóival együttműködve az elmúlt hetekhez hasonlóan most is mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett keresletet kezelni tudja. Előfordulhat ugyanakkor, hogy egy-egy rövidebb időszakban egy-egy áruházban egyes cikkek kitöltési üteme az árupótlás időigénye miatt a szokásosnál hosszabb lehet.
A SPAR határozottan javasolja, hogy a lakosság ne halmozzon fel otthonában feleslegesen sok élelmiszert!
2020.03.25-től a SPAR Magyarország is bekerült azon létfontosságú vállalatok körébe, amelynél a Honvédelmi Irányító Törzs szolgálatot teljesít. A kiválasztásnál a legfontosabb szempont az volt, hogy az ellátás biztonsága folyamatos legyen Magyarországon. Vállalatunk pedig ebben kulcsszerepet játszik, hiszen fő feladatunk hazánk élelmiszerrel történő ellátása, legyen szó gyártásról, vagy kereskedelemről. A SPAR több mint 500 áruháza, 2 logisztikai központja, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont, valamint a SPAR enjoy. Convenience Üzem küldetése a magyar vásárlók minőségi kiszolgálása mindenkor.
A vásárlás biztonsága

A SPAR megkülönböztetett figyelmet fordít vásárlói kényelmére és biztonságára, és minden elvárható intézkedést megtesz a jövőben is.
Vállalatunk megnövelte a fertőtlenítő- és tisztítószer rendeléseinek mennyiségét. Az áruházakban pedig továbbra is rendkívül alapos a takarítás.
Vásárlás közben is fordítsanak figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásaira is, amelyek szerint a kiskereskedelmi üzletekben tartózkodva a vásárló ne érintse meg az arcát, különösen az ajkakat, az orrát és a szemét kézzel!
Kérjük, kövessék a köhögés és a légzés higiéniai protokollját! Köhögés vagy tüsszentés esetén takarják el a szájukat és az orrukat egyik könyökükkel, vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobják be a zsebkendőt egy zárt szemetesbe! Az áruházban ne köhögjenek vagy tüsszentsenek az ott tartózkodókra, vagy a kihelyezett élelmiszeripari és más termékekre!
Javasoljuk, hogy lehetőleg ne a csúcsidőszakban jöjjenek vásárolni!
Ajánljuk az egyedül történő vásárlást!
A gyermekeket ne vigyék magukkal vásárolni!
Idősebb vásárlóink kérjék a környezetükben lévő fiatalok segítségét a bevásárlás tekintetében és ne hagyják el otthonukat, ha nem muszáj!
A kiszolgálópultoknál és a pénztáraknál padlómatricákkal segítjük vásárlóinkat az egymástól történő távolság megtartásában.
A válogatható frissárut puszta kézzel ne fogják meg, használjanak erre a célra kihelyezett fogóeszközt, vagy eladótéri műanyag zacskót, esetleg papírzacskót, amibe be is csomagolhatnak!
Minden, eddig csomagolatlanul értékesített kenyeret a SPAR és INTERSPAR áruházakban mostantól csomagolt formában kínálunk.
Megkezdtük az úgynevezett leheletvédő plexik telepítését kasszáinknál, mely egyszerre szolgálja vásárlóink és munkatársaink védelmét.
Vásárlóink számára 2020.04.08-tól egyszer használatos fóliakesztyűt biztosítunk a higiénikus vásárlást elősegítendő.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Javasoljuk a készpénz nélküli fizetést, ami gyorsabb, kényelmesebb is. Ahol rendelkezésre áll, kérjük, vegyék igénybe az önkiszolgáló pénztárakat!
A járványügyi veszélyhelyzetben történő könnyebb és gyorsabb fizetés érdekében az érintéses fizetési kártyás vásárlások esetében a PIN-kód kötelező használatára vonatkozó 5 ezer forintos értékhatárt 15 ezer forintra módosítjuk. Ennek megfelelően csak a 15 ezer forintnál magasabb összegű vásárlások esetén kéri a bankkártya-terminál a PIN kódot. Amennyiben azonban az egymás utáni érintés nélküli tranzakciók száma eléri az 5-öt vagy az összegük a 150 eurót, a kártyakibocsátó bank köteles a vásárlót azonosítani például PIN kódjának megadásával. Így előfordulhat, hogy a terminál a 15 ezer forintos limit alatt is csak PIN kód megadásával engedélyezi a tranzakciót.

error: Content is protected !!