Rossz hír a CSALÁDI PÓTLÉKOSOKNAK! Sok mindenre számítottunk, de erre nem….Később jön a pénz:

Rossz hír a CSALÁDI PÓTLÉKOSOKNAK! Sok mindenre számítottunk, de erre nem….Később jön a pénz:

Március 2-től elindul az azonnali fizetések rendszere. Ez azt jelenti, hogy lakossági számláról néhány másodperc leforgása alatt átér az utalásunk a nap 24 órájában.

A vállalati és az állami juttatások – például nyugdíj és a gyes – esetében az eddig ismert lefutási és feldolgozási idő marad. Tehát a családi pótlék nem fog előbb jönni!!! Ez rossz hír …

A március elejétől elinduló azonnali utalási szolgáltatás eredetileg már tavaly júliusban működésbe lépett volna, ám a bankok rendszerének átalakítása miatt tavaszra csúszott az indulás.

– Az azonnali utalás néhány másodperc alatt lezajlik, a nap 24 órájában, bármelyik nap, ami lényegesen megkönnyíti az életünket. Fontos kiemelni, hogy ez csupán belföldön és 10 millió forintnyi összeg alatt érvényes, alapvetően lakossági (egyedi) utalásoknál. Vállalati és állami juttatások csoportos utalása esetén (például: nyugdíj, gyes) továbbra is az eddig ismert utalási rend érvényesül majd, ahol a feladástól számítva napközben 1-1,5 órán belül érkezik a számlára a pénz.

error: Content is protected !!