Nagyon durva FORDULAT jön az IDŐJÁRÁSBAN HOLNAP, PÉNTEKEN JÖN A HÓ! PONT ETTŐL FÉLTÜNK! >>>

Nagyon durva FORDULAT jön az IDŐJÁRÁSBAN HOLNAP, PÉNTEKEN JÖN A HÓ! PONT ETTŐL FÉLTÜNK! >>>

Pont ettől a fordulattól féltünk az időjárásban.

Rossz hírrel szolgáltak a tavaszt várók számára a meteorológusok. A hidegfront meghozta a hatását, és ismét fagypont alá süllyedhet több helyen is a hajnali hőmérséklet napokon keresztül.-írja a https://blikkruzs.blikk.hu

Emiatt ismét visszatér a havazás, de erre inkább csak a hegységekben, magasan fekvő területeken van kilátás.Péntekre egy mediterrán ciklon hoz csapadékos időt. Sokfelé esőre kell számítani, több tájegységünkön is kiadósabb mennyiségben, viszont az Északi-középhegység és esetleg a Bakony magasabb részein átmenetileg havas eső, havazás válthatja az esőt – írja az időkép.

Pénteken az ország nagy részében hatalmas esőzésre kell készülni!

Az északi hegyek és akár a Bakony magasabb tájain is átmenetileg havazás válthatja az esőt pénteken.

Péntekre egy mediterrán ciklon hoz csapadékos időt. Sokfelé esőre kell számítani, több tájegységünkön is kiadósabb mennyiségben, viszont az Északi-középhegység és esetleg a Bakony magasabb részein: írja az időkép.

átmenetileg havas eső, havazás válthatja az esőt.

Vasárnap a változóan felhős időben futó záporok alakulnak ki, keleten a nagyobb a csapadék valószínűsége. Erős lesz az északnyugati szél. Kora délután 4, 9 fok várható.

Hétfőn változékony időre készülhetünk, több-kevesebb napsütés is lesz. Elvétve egy-egy zápor is kialakulhat. Az északnyugati szél élénk lesz. 5, 10 fokra számíthatunk.

Kedden több órára kisüt a nap, csapadékra nem kell készülni. Élénk lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

Szerdán megnövekszik a felhőzet, elszórtan alakulnak ki záporok. A nyugati szél élénk lesz. Kora délután 8, 13 fok várható.

error: Content is protected !!