Július 1 től a falusi Csok keretében az egygyermekes családok 600 ezer, a kétgyermekes családok 2,6 millió, a háromgyermekesek pedig 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapnak

Július 1 től a falusi Csok keretében az egygyermekes családok 600 ezer, a kétgyermekes családok 2,6 millió, a háromgyermekesek pedig 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapnak  >>>

A falusi csok keretében az egygyermekes családok 600 ezer, a kétgyermekes családok 2,6 millió, a háromgyermekesek pedig 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapnak használt lakás vásárlására vagy annak korszerűsítésére, bővítésére, tanyák esetében is.

A hétfőtől induló program a tervek szerint 2022. június 30-ig lesz elérhető. A listára 2486 hátrányosabb helyzetű település került rá.

A támogatott (végig 3 százalékos kamatú) csok hitel július 1-jétől használt lakóingatlan vásárlására is felhasználható (a maximum 2 gyermek esetén 10 millió forint, 3 gyermek esetén pedig 15 millió forint lehet), továbbá immár a 35 millió forintnál drágább használt ingatlan esetében is igényelhető az állami támogatás.

error: Content is protected !!