Itt a nagy 2020-as horoszkóp! A Kos beleszeret a barátjába, az Ikrek örökséghez jut, a Nyilasnak pénzügyekben nem lesz idén oka a panaszra, nézd meg a tiéd:

Itt a nagy 2020-as horoszkóp! A Kos beleszeret a barátjába, az Ikrek örökséghez jut, a Nyilasnak pénzügyekben nem lesz idén oka a panaszra, nézd meg a tiéd:

Ez vár rád a szerelemben, karrierben és egészségben.

Kos-(III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Egy baráti kapcsolatra kezd egészen más szemmel nézni: a szerelmet most nehéz elkerülnie. Ha magányos, akkor nem is kell, mutassa ki az érzelmeit! Ha komolyra fordul a dolog, akkor viszont már nem lehet elkerülni a változást. Vagy nyer egy társat, vagy veszít egy barátot.

Karrier: Ez az év az ön éve lesz, és a megalapozáshoz most tehet nagyon sokat, az év kezdetén. Az is lehet, hogy máris kinevezést kap, avagy már eleve egy új, magasabb pozícióban kezdi az esztendőt. A lehetőségei határtalanok, legyenek hát merész álmai!

Hirdetés

Egészség: Az Újév napján jósló álmokat kaphat: vegye is komolyan az üzeneteit! Ha vízzel álmodik a vízháztartásával, ha tűzzel, a lázas megbetegedésekkel kapcsolatban kell óvatosnak lennie.

Bika-(IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: A szerelem egzisztenciális kérdés önnél, annál is inkább, mivel olyan emberrel fűzhetik össze érzelmi szálak, aki által akár emelkedhet is a ranglétrán. Ha a hivatalin nem is, a társadalmin mindenképpen. Csak a nyugtalansága és változékonysága ronthatja el a jó kezdeteket.

Karrier: Az idei év a tanulásról kell hogy szóljon. Ha az ismereteit bővíti, ha szakmailag képezi magát, akkor remélheti, hogy a távolabbi jövőben ezt a munkahelyén is honorálni fogják. Egy külföldi tanulmányút, átmenti munkavállalás révén is szerezhet tapasztalatokat.

Egészség: Az év elején könnyebben áldozatául eshet a vírusoknak, lázas betegségeknek. Az év további részében sem szabad elfeledkezni az immunerősítésről és a testedzésről.

Ikrek-(V. 21.–VI. 21.)

Hirdetés

Szerelem: Ön mindig is szeretett utazni, de most a szerelem is egy utazáson bontakozhat ki igazán a szívében. Ha tehát magányos, akkor azért, ha párkapcsolatban él, akkor azért kell útnak erednie – utóbbi esetben természetesen a párjával együtt. A szerencse is a távolban várja.

Karrier: Elsősorban a közös pénzügyeket kell rendbe tennie ahhoz, hogy tovább tudjon lépni az életében. Szerencsés lehet az örökségeket, jutalékokat, hozományt érintő kérdésekben is. Az egzisztenciája valamiképpen a nőktől függ most. Remélem tudja, kinek kell megfelelnie!

Egészség: Elsősorban az idegrendszerét érintő kérdésekre kell odafigyelnie: kerülje a stresszt, vagy, ha ez lehetetlen, legalább gyakorolja az elengedést! Meditáljon, jógázzon!

Rák-(VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Az ön számára az idei év egyértelműen a nagy áttörés éve lehet, ami a társkapcsolatát illeti. Eddig számtalan próbatéten ment keresztül a kapcsolata, nehézségek sorozatán kellett együtt átmenniük, vagy épp a magány idejét élte meg. Idén akár esküvőre is sor kerülhet.

Karrier: Végre egy nyugalmasabb év következik el a hivatásában is: mostantól lehetősége lesz távlatokban tervezni, nem csak folyamatos tűzoltásból áll a munkája. A nyugodt körülményeket tanulmányokra is felhasználhatja: olyasmiben képezheti magát, amit szeret.

Egészség: Próbáljon meg lassítani a tempón: az év kezdetén önt is a lázas betegségek meríthetik ki még jobban, főleg, ha energetikailag a padlóra került. A nyaralást is vegye idén pihenősebbre!

Oroszlán-(VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: Jól kezdődik el az év, és a folytatásra sem lehet majd panasza, ami a szerelmet illeti. Csak arra vigyázzon, hogy bármily sok lesz is a munkája, a kedvesére, a családjára mindig szánjon elég időt! Ha másként nem megy, akkor tervezze be őket, akár a többi teendőjét!

Karrier: Nagyon sok lesz továbbra is a munkája, de most már több örömét lelheti benne. Jobban tud előre tervezni is, és már azt is látja, hogy milyen jutalmat arathat le az év vége felé a tetteiért cserébe. Előléptetésre, magasabb pozícióra számíthat, s ezért megéri áldozatosnak lennie.

Egészség: A fizikai állapotán is sokat javíthat, a nagy szerencsebolygó jegyváltásának köszönhetően. Nagy eredményeket érhet el egy okos életmódváltással, vagy orvosi kezeléssel.

Szűz-(VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: Egy munkahelyi szerelem borzolhatja fel a kedélyeit az év elején, de ne reméljen hosszú folytatást! Ha magányos, akkor az igazit máshol kell keresnie, ugyanakkor az is megeshet, hogy az illető már régen ott van ön mellett, csak ön egyszerűen nem hajlandó tudomást venni róla.

Karrier: Most jött el az ön számára a nagy kibontakozás ideje: akár vállalkozást is indíthat, vagy, ha ön már vállalkozó, akkor bővítheti, sikeresebbé teheti az üzletét. Hajlamos magát a karrierjével mérni pusztán, de azért vegye figyelembe, hogy az ember több ennél!

Egészség: Sokat javíthat a zaklatott idegállapotán egy külföldi utazással, vagy gyógykezeléssel. Esetleg nehezen beszerezhető távoli gyógyszerek, gyógymódok hozhatnak megkönnyebbülést.

Mérleg-(IX. 23.–X. 22.)

Hirdetés

Szerelem: A szerelem és a szerencse is az otthonában érheti el elsősorban, és bár nem minden nehezítő körülmény tűnik el a fellobbanó nagy érzések hatására, mégis könnyebb lesz még a nehézségeket is átvészelnie. Szabaduljon meg a régi bútoroktól, a rossz emlékektől!

Karrier: Minél jobbá teszi az otthoni körülményeit, tehát minél kedvezőbb és stabilabb a kiindulási alap, annál magasabbra törhet az elkövetkező években. Ez még csak a kezdet, amit idén felmutat, a csúcsra majd úgy öt-hat év múlva érhet fel. De a legfontosabb a jó alapozás!

Egészség: A táplálkozására és a körülményeire kell odafigyelnie. A tudattalanba elnyomott agresszió okozhat allergiás tüneteket, akár ételekkel, akár más dolgokkal kapcsolatban. Nem a füvekre haragszik…

Skorpió-(X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: A kötelező emberi kapcsolatok túlságosan leköthetik a figyelmét, de ez nem szabad, hogy elterelje a figyelmét arról, aki a szívének a legfontosabb. A szeretet, a szerelem nem szereti a kényszerpályákat, de ennek megéléséhez szabadidőre van szüksége. Hát teremtsen magának!

Karrier: A szerencséjét most a szavakban találhatja meg: törődjön többet a jó kommunikációjával! Ha szükséges, tanuljon nyelvet, és újítsa meg kommunikációs eszközeit. A meg nem értés miatt kerülhet ugyanis vesztes pozícióba, de az ellenkezőjét is elérheti, ha jól forgatja a szót.

Egészség: A csontokkal, a fogakkal való törődésre hívja fel a figyelmet az uralkodó bolygójához közeledő Szaturnusz. Ha itt is fáj, ott is fáj, akkor ideje felkeresnie egy reumatológust!

Hirdetés

Nyilas-(XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Kissé rámenősen kezdi az évet, de ez nem baj, amíg a vonzerejét és természetes báját is latba veti a szerelem érdekében. A lehengerlő stílus persze inkább azokat vonzza, akik a szerelem kevésbé éteri oldalát keresik. Ha önnek most éppen erre van szüksége, akkor lelke rajta!

Karrier: Akármivel is foglalkozik ön, egy biztos: a pénzügyekben nem lesz idén oka a panaszra. Akár még valami óvatos szerencsejátékot is űzhet, de csak mértékkel persze. De ha esélyt ad magának, akkor még lottó nyertes is lehet. De ne költse a fizetését kaparós sorsjegyekre!

Egészség: Változás állhat be az egészségi állapotában, különösen akkor, ha ön az idősebb nemzedék tagja. Minél fiatalabb, annál inkább kezébe veheti a sorsát, például valamilyen sportolással.

Bak-(XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: Sok mindenben utolérheti a szerencse idén, akár még a szerelemben is. A jóindulatú Jupiter ugyanis a személyiségében is pozitív változásokat okozhat, ezért vonzóbb és barátságosabb lesz a külvilág szemében. Sokan csaphatják önnek a szelet, jól kell választania majd!

Karrier: Most érdemes új munkahelyet keresnie, ha a régivel elégedetlen, vagy magasabb pozícióra törnie, ha van erre mód a jelenlegi helyén. Ön vezetésre termett, szilárd és eltökélt, és ennek idén meg kell mutatkoznia az egzisztenciájában is. Továbbá a pénzügyekben is hamarosan.

Egészség: Sokkal jobban érzi is magát, mint az elmúlt esztendőben: erőre kaphat, sőt, meg is hízhat. Ha ez utóbbit szeretné inkább elkerülni, akkor figyeljen oda jobban az étkezéseire!

Vízöntő-(I. 20.–II. 18.)

Szerelem: Szerelmes hangulatban kezdi az évet, és úgy is folytatja. Még az is megeshet, hogy idén valójában semmi más nem is érdekli önt, csak a gyengéd érzelmek. Ez rendben is van, ha sínen vannak a dolgai, de ha nem, akkor nyugodtan kérhet segítséget a társától is. Mindent megtenne önért.

Karrier: Egyelőre úgy érezheti, hogy mindenkinek szerencséje van, csak önnek nem a munkaügyekben. De inkább fogja fel úgy, hogy ez az év az erőgyűjtés, felkészülés esztendeje, és jövőre fog majd igazán önnek állni a zászló. Akkor legyen majd ugrásra kész! Tanuljon, készüljön fel!

Egészség: Az idei év arra adhat önnek jó alkalmat, hogy egy régóta elhanyagolt betegségét végre sikeresen kezeltesse. Jól végződő műtétre, hosszas kezelésre is sor kerülhet.

Halak-(II. 19.–III. 20.)

Szerelem: Tovább hajóz illúzióinak lágy ködein, de idén már több belátással és nagyobb realitásérzékkel lavíroz az álmok tengerén. Szerencsére a társa is követi önt az álmodozásban, és ha képesek a közös erőfeszítésekre is, akkor az álmaikat meg is tudják végre valósítani.

Karrier: A baráti kapcsolataira alapozva érhet el elsősorban sikereket idén. Ez persze nem jelenti azt, hogy ki kellene használnia a barátait, de el sem szabad szalasztania azokat a jó lehetőségeket, melyekhez éppen általuk juthat. Az önmegvalósítás is pénzkeresetté válhat idén.

Egészség: Télen a veséjére vigyázzon, nyáron a fogaira! És persze mindenkor nagyon hasznos terápia lehet az ön számára a masszázs, elsősorban a talpmasszázs. Akár maga is kitanulhatja!

error: Content is protected !!