ITT A LISTA: HÉTFŐTŐL EZEK MÁR ZÁRVA LESZNEK!!! EZEKET VEDD MEG MOST ELŐRE >>>>

ITT A LISTA: HÉTFŐTŐL EZEK MÁR ZÁRVA LESZNEK!!! EZEKET VEDD MEG MOST ELŐRE >>>>

EZEK AZ ÜZLETEK LESZNEK NYITVA, ÉS EZEK ZÁRVA >> ITT A HIVATALOS LISTA :

A ma bejelentett döntésekkel kapcsolatban minden részletszabályozás a holnapi napon jelenik meg. A szolgáltatások körében a zárvatartás természetesen a kaszinókra is vonatkozik, viszont a tavaly tavaszi időszakhoz hasonlóan a bankfiókok és a dohányboltok továbbra is nyitva tarthatnak – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Gulyás Gergely délelőtti szigorításokkal kapcsolatos bejelentéséből nem derült ki biztosan, hogy, mi lesz a pénzügyi és biztosítási szolgáltatást közvetítő bankfiókok és ügyfélszolgálatok sorsa, de a kormány most tisztázta ezt előre, a rendelet megjelenése előtt: nem kell bezárniuk, ahogy a dohányboltoknak sem.

Az várható azért, hogy a bankfiókok rövidített nyitvatartással fognak üzemelni és arra kérik majd az ügyfeleket, hogy az elektronikus ügyintézést válasszák majd, a személyes ügyintézés helyett, ahogy az tavaly is volt.

A kaszinók eddig nyitva lehettek, az indoklások között az szerepelt: „mert nem minősültek vendéglátóegységnek”, de most ennek is vége, március 8-tól, hétfőtől be kell zárniuk.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: KÉRDÉSEK-VÁLASZOK ITT >>>: MEGNÉZEM >>>>

error: Content is protected !!