Figyelem! Ajándék pénzt ad az állam tető cserére, ablak cserére, új fűtésre, hőszigetelésre! Tájékozódj, mert milliókról van szó! Nincsenek szigorú feltételek! Részletek itt:

Figyelem! Ajándék pénzt ad az állam tető cserére, ablak cserére, új fűtésre, hőszigetelésre! Tájékozódj, mert milliókról van szó!

Nincsenek szigorú feltételek! Részletek itt:

Ajándékpénzből újíthatod fel a házad, lakásod: ez az igazi rezsicsökkentés Teljes gőzzel beindult a fűtési szezon, ez több tízezres plusz kiadást is jelenthet a családoknak. De van néhány olyan megoldás, amivel némiképp lefaraghatjuk a fűtésszámlát: a nyílászárók cseréje vagy akár a hőszigetelés csökkenthetné a költségeket.

Az Otthonfelújítási program részletei

A programot a legalább egy gyermeket nevelő családok számára hirdetik meg. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a család a csok lehetőségével is éljen.

A segítséget különböző mértékű és jellegű felújítási munkálatok költségeinek fedezésére biztosítják: az ingatlan energetikai korszerűsítésére, a konyha, a fürdő vagy a teljes otthon renoválására is kérhető.

A lehetőség jelentősen enyhíti a családi kasszát megterhelő felújítási költségeket. Az elnyerhető összeg voltaképpen visszatérítés. Össze kell gyűjteni a számlákat, melyeket például a renováláshoz szükséges anyagok megvásárlásakor adtak, vagy amelyek a felfogadott munkaerőtől származnak. Ezek bemutatásával a család igazolja, mennyit költöttek ingatlanuk felújítására. Az állam ezután átvállalja az összköltség 50%-át. A maximális visszanyerhető összeg 3 millió forint.

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!