Balatonon ettünk tegnap, és ennyibe került egy kis kaja a Balaton Soundon. Azt hittem, hogy álmodok!

Balatonon ettünk tegnap, és ennyibe került egy kis kaja. Azt hittem, hogy álmodok!

Elindult az idei Balaton Sound, azonban az árak az előző éveket is sikeresen felülmúlják. Arany árban kapható egy hot-dog vagy egy hamburger, a minőségről nem is beszélve.

Riporterünk egy kolbász menüt kért, majd kapta ezt a képen látható valamit, ami 3800 Forinttal terhelte a bankkártyáját. Döntsék el Önök kedves olvasóink, hogy megérte vagy sem.

Ha a csillagászati ártól és a gusztustalanul összeállított külsőtől sikerül eltekintenünk és ennek ellenére jóízűen fogyasztani az ételt, jöhet egy kellemes hideg sör, amiből az 5 dl helyett már csak 4 dl-t adnak a fesztiválon, ezért mindössze 800 Ft-ot kérnek el.

A képen látható hamburger menü 3000 Forint, aminek a minősége a nullához konvergál. Hol van ilyenkor a Nébih kérdezem én? Vagy a busás napijegy árából, melynek ára csupán 20.000 magyar forint mindenkinek jutott, hogy csendben maradjon?

Egy sajtos tejfölös lángos ára 1200- 1500 Forint, de lehet kapni egészségesebb ételeket is, mint például 100g csirkemell salátával vagy rizzsel, melyért 2500 forintot kérnek majd el a kasszánál.

Mindezek ellenére mondani sem kell, hogy akár 1 órás sor is kialakulhat a különféle étkezésre alkalmas egységek előtt. Idén is rengeteg a külföldi, de az ide látogatók nagyobb hányada azért még mindig magyar állampolgár. Összeszámolva az utazási költséget, szállást, belépők árát, étkezést, étel-és italfogyasztást egy ilyen 5 napos kiruccanás, akár fél millió forintba is kerülhet a szórakozni vágyó fiataloknak.

A luxusautók ezreitől nagyon parkolni sem lehet Zamárdiban, de ez már a legkevesebb, ugyanis a barna bőrű, kigyúrt, tetőtől talpig tetovált alkalmi taxis úriemberek, bárkit szívesen hazavisznek 20-30.000 forintért és akkor még szerencsénk volt.

Hát ez az idei Balaton Sound nagy vonalakban. Ezért alszanak olyan nyugodtan a politikusaink, hiszen valóságos jólét uralkodik ma Magyarországon.

error: Content is protected !!