Várkonyi Andrea drámai vallomása: Ezért szakított Bochkor Gáborral >>>

Várkonyi Andrea drámai vallomása: Ezért szakított Bochkor Gáborral >>>

Budapest — Nehéz év áll Várkonyi Andrea (44) mögött, ám mint mondja, mosolyogva menetel előre, miután Bochkor Gáborral (55) való 12 éves kapcsolatát és szakítását lezártnak tekinti. A Vasárnapi Blikknek elárulta, hogyan telnek manapság a napjai, és milyen utat szán magának a jövőben.

Miért nem szereti, ha a válásáról kérdezik?

Várkonyi Andrea: Mert egy hosszú időszak zárult akkor le. Nem volt könnyű, de lezárult, most pedig már szeretnék előrenézni az életben. Amúgy sem vagyok a múlton rágódó típus, nem szeretem azt elemezni, mi lett volna, ha, vagy mit kellett volna tenni, hogy másként alakuljon. Idővel minden döntés a helyére került, eltettem a megfelelő polcra, és továbbléptem. A múlt az a múlt.

Híres emberként nehezebb megélni a szakítást?

Várkonyi: Egy válás vagy szakítás mindenképpen nagyon nehéz, ismert emberként pedig még többen voltak kíváncsiak arra, hogy mi történt. Özönvízszerűen zúdult ránk az egész, és nem igazán tudtam mit mondani. Az igazság a négy fal közt és bennem volt, és nem akartam, hogy az onnan mondjuk a címlapokra kerüljön. Emlékszem, akkoriban sokat sírtam, de el kellett mennem a boltba, mert ott a gyerekem, aki miatt nem tehetem meg, hogy üres legyen a hűtő. A boltban lehajtott fejjel mentem, hogy ne az legyen a téma, miért van kisírva a szemem. Állandóan fürkészték az arcomat, a pénztáros is azt kérdezte tőlem, hogy mi a baj. Hát erre mit lehet mondani? Hogy semmi köze hozzá? Hogy csak azért, mert látott a képernyőn, attól mi még idegenek vagyunk egymásnak? Nem akartam megbántani, így udvariasan mondtam valamit. Kommenteket sem olvastam, mégis utolértek a vélemények, mindenki szerette volna megmondani, hogyan kellene élnem.

Milyen a viszonya most Bochkor Gáborral?

Várkonyi: Ő a gyermekem apja, sose mondanék róla rosszat, ahogy eddig sem tettem. Nem cáfoltam semmit, amit ő nyilatkozott, nem akartam vitát. Nóri miatt most is sokat beszélünk, de csak a lányunkról. Nem vagyunk haragban, sőt nem is abban váltunk el. Mielőtt elköltöztünk az otthonunkból, én vittem ki a repülőtérre. Szeretetben, sírva vettünk búcsút, azóta pedig csak akkor találkozunk, amikor Nóri miatt kell.

 

error: Content is protected !!