Rohammentővel szállították kórházba Medveczky Ilonát, súlyos az állapota!!!

Rohammentővel szállították kórházba Medveczky Ilonát, súlyos az állapota!!!

Ötórás műtéten esett át nemrégiben Medveczky Ilona, akit egy otthoni baleset miatt kellett kórházba szállítani.

Súlyos balesetet szenvedett az otthonában Medveczky Ilona! A művésznő másfél hónappal ezelőtt esett le házimunka közben egy kisszékről, aminek következtében több helyen is eltört a keze. Annyi lélekjelenléte még volt, hogy értesítse a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Ott aztán kiderült: operálni kell a karját.

„Pokoli fájdalmaim voltak. Három helyen szenvedtem nyílt kéztörést. Én már a baleset pillanatában tudtam, hogy ennek műtét lesz a vége” – kezdte a hot! magazinnak a táncosnő, aki ezután öt órán át volt a műtőben.

„Lemezekkel illesztették össze a nyílt töréseket: két, 15 centis fémet ültettek be a kezembe” – mesélte Ilona, akinek a csuklóját csavarokkal rögzítették. A komoly sérülések ellenére pár nap pihenés után ugyanúgy folytatta a munkát, ami – mint mondja – eltereli a figyelmét a fájdalmairól.

„Folyamatosan járok gyógytornára a kórházba, szépen javul a kezem. Valószínűleg már soha nem tudom majd teljesen a magasba emelni, de történtek már csodák. Már egészen jól érzem magam, szerencsére az egészségem tökéletes, élem tovább az életem.”

error: Content is protected !!