NOVEMBERIG 76.000 FORINT TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ MINDEN GYERMEK UTÁN!! CSALÁDOK FIGYELEM! 76 EZER FORINTOS EGYSZERI TÁMOGATÁST KAPHATTOK IDÉN GYERMEKENKÉNT!

NOVEMBERIG 76.000 FORINT TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ MINDEN GYERMEK UTÁN!! CSALÁDOK FIGYELEM! 76 EZER FORINTOS EGYSZERI TÁMOGATÁST KAPHATTOK IDÉN GYERMEKENKÉNT!

A kedvező adó-, és járulékfizetési feltételek miatt a bérjellegű kifizetéseknél jobban megéri az iskolakezdési támogatás a munkaadó számára, így valószínűleg idén is egyre többen döntenek majd mellette.Összegét tekintve a bruttó minimálbér 30 %-ának erejéig adható, vagyis az idei évben 38.295.- forintot jelent ez majd a családok számára, melyet gyermekenként, évente egyszeri alkalommal, mindkét szülőnek adhatnak a munkaadók. A juttatást szeptember hónapban osztják ki a jogosultaknak.

Az utalvány formájában kapható cafeteria elem felhasználási köre szigorúan szabályozott, kifejezetten az általános-, és középiskolás gyermekek számára szükséges taneszközök, tankönyvek és ruházati termékek vásárolhatóak belőle, méghozzá hazánk körülbelül 14 000 üzletében.

Fontos tudnivaló, hogy dönthet úgy a munkáltató, hogy mindkét szülő kap iskolakezdési támogatást, akár abban az esetben is, ha ugyanazon munkáltatónál dolgoznak. Feltétel az is, hogy a szülő családi pótlékra legyen jogosult. Az utalvány felhasználható a már említett célokra a tanév első napját megelőző 60. naptól egészen az érintett naptári év utolsó napjáig.

1 gyermek után >>> 38.295 forint
2 gyermek után >>>> 76.590 forint
3 gyermek után >>> 114.885 forint
4 gyermek után >>> 153.180 forint

Az iskolakezdési támogatás, mint választható cafeteria elem nagy segítséget képes nyújtani az olyan helyzetben levő családoknak, akiknek egyébként problémát okozna a tankönyvek, vagy az alapvető tanszerek beszerzése. Munkaadójánál tájékozódhat a lehetőség részleteiről, de akár online is megismerheti a témát érintő aktualitásokat, hogy azokat előnyére fordítva a lehető legjobban ki tudja használni.

A támogatást a munkahelyen kell kérni és egészen év végéig juttatható a munkavállalóknak!!! Tehát idén még bármikor kérheti!

↓↓↓ Kérlek oszd Meg ↓↓↓

error: Content is protected !!