Pályázat nagy mennyiségű ingyenes laptopra, táblagépre-Siess, mert hatalmas az érdeklődés >>>

Pályázat nagy mennyiségű ingyenes laptopra, táblagépre és nagy mennyiségű weboldal ingyenes elkészítésére 2019

A Mitev Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű ingyenes laptop, Tablet Pc eszközökre és nagy mennyiségű weboldal ingyenes elkészítésre

Tudnivalók a megpályázható eszközökről
1. A laptopok felújított űzeti kategóriájú számítógépek. Jellemzően Dell, Lenovo, Hp márkájúak, mindegyik alkalmas a Windows 10 operációs rendszer futatására és az összes 4gb rammal felszerelt jellemzően 500gb tárhellyel és DVD íróval.
2. A táblagépek újak, Android 7.0 operációs rendszerrel. A legtöbb LENOVO TAB 7″ fekete 16GB Wi-Fi tablet (ZA300052BG) Képernyő átmérő (cm / inch): 17.78 cm / 7 col Belső memória: 16 GB Operációs rendszer: Android 7.0 Processzor: Mediatek MT8167 Processzor sebesség: 1.3 GHz Képernyőátló (col): 7 col és LENOVO TAB 7 Essential 7″ tablet (ZA300140BG Képernyő átmérő (cm / inch): 17.78 cm / 7 col Belső memória: 16 GB Operációs rendszer: Android 7.0 Processzor: MediaTek MT8167 processzor Processzor sebesség: 1.3 GHz Képernyőátló (col): 7 col típusú.
Az eszközökre 1 év garancia érvényes
Egy pályázó minden eszköztípusból négy darabra pályázhat

Tudnivalók az ingyenes weboldalakról
A Mitev Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. partnere a Jeladó Internet és Kommunikáció díjmentesen elkészíti a pályázó weboldalát
A weboldal készítés ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű és színvonalú a Jeladó Internet piaci kondícióival, azzal a különbséggel, hogy a támogatott pályázat weboldalkészítésének költségét a Jeladó Internet magára vállalta
A pályázó rejtett költséggel nem szembesül, nem terheli üzemeltetési kötelezettség és hűségnyilatkozatot sem kell vállalnia. A weboldal domain nevét a pályázónak kell biztosítania. Ezt bejegyeztetheti egy általa választott regisztrátornál, vagy partnerünknél a Jelado Internetnél is, de a már meglévő domain nevét is felhasználhatja a készülő weboldalához

Támogatottak száma:
Maximálisan 200 pályázat támogatására van lehetőségünk. Ezt a számot semmilyen körülmények között nem áll módunkban növelni.

Mik az elbírálás szempontjai?
A Vissza nem térítendő eszköztámogatás pályázatra elsősorban hiánytalanul kitöltött adatlapokat várunk. Nem szempont az izgalmas, “felrázó” projekt, de aki jobban, összefogottabban, lényegre törőbben tudja megfogalmazni a céljait, nagyobb eséllyel indulhat. A pályázatok tulajdonképpen egymással versenyeznek, hiszen a kiosztandó készletünk adott.
Nem árt azonban, ha az igényelt, pályázati adatlapon megjelölt eszközök és azok beírt mennyisége szinkronban áll a pályázó céljaival. Pályázóinkat tehát józan mértékletességre intjük, amikor az adatlapon megjelölik a megpályázott eszközök mennyiségét!
Az ingyenes weboldal esetében a kontingens erejéig minden pályázót támogatunk, ezért érdemes minél hamarabb beadni rá a pályázatot. Az ingyenes weboldalra benyújtott igényeket folyamatosan dolgozzuk fel, ezért a még rendelkezésre álló készlet pontos ismeretében felvilágosítást tudunk adni arról, hogy érdemes-e rá még beadni a pályázatot.

A pályázat beküldési határideje
2019. február 6. éjfél. A határidőn túl feladott pályázatok érvénytelenek!

Bővebb információért kérjük, keresse fel a pályázat honlapját http://www.ingyenlaptop.eu

error: Content is protected !!