Otp Lakáshitelek használt lakás vagy ház vásárlásához

Otp Lakáshitelek használt lakás vagy ház vásárlásához

Lakáshitel igényléshez szükséges nyomtatványok

Ha kiválasztotta, melyik hitelt szeretné igénybe venni, már most hozzákezdhet
az igénylés teendőihez. Nyomtassa ki a szükséges nyomtatványokat!

Ha alkalmazottként dolgozik, a munkáltatói igazolást munkáltatójának kell kitöltenie. Amennyiben jövedelme az
OTP Banknál vezetett lakossági folyószámlájára érkezik, nem kell munkáltatói igazolást csatolnia igényléséhez.
A kitöltött nyomtatványokat ingatan hitelezéssel foglalkozó bankfiókjaink valamelyikében nyújthatja be.

Lakáshitelhez kamattámogatást kaphat, ha a törvényben meghatározott feltételeket teljesíti. Ezen kívül csökkentheti törlesztőrészletét, ha cafetéria keretét lakáshitele visszafizetésére használja. Vannak olyan támogatási formák (pl. CSOK, Lakástakarék, Adó(ÁFA)-visszatérítés) melyek igénybevételéhez nem kell hitelt felvennie.

A KHR nyilvántartás célja az ügyfelek hitelképességének objektív, körültekintő és megalapozott megállapítása, a túlzott mértékű eladósodás megakadályozása, a felelős hitelnyújtás és a felelős hitelfelvétel körülményeinek biztosítása, mindezek által a hitelezési kockázat csökkentése. A Bank a hitelbírálat során a KHR-ben való szereplést figyelembe veszi, a negatív listán való szereplés a hiteligénylés elutasításával is járhat.

Otp előtörlesztés esetén módosítható a törlesztőrészlet és változtatható a futamidő is – ami szintén a törlesztőrészlet változását vonja maga után. Fizetési nehézség esetén is van lehetőség a törlesztőrészlet átmeneti csökkentésére. További részletekért kérjük, keressen minket elérhetőségeinken.

error: Content is protected !!