Közmunkások figyelem!!! 10 Milliót kaptok: Itt a vadonatúj 10 millió forintos támogatás közmunkásoknak!!!

Közmunkások figyelem!!! 10 Milliót kaptok: Itt a vadonatúj 10 millió forintos támogatás közmunkásoknak!!!

Úgy tűnik, sem direkt, sem indirekt módon nem zárja ki a kormány a közmunkásokat a 10 milliós hitelből – derült ki Gulyás Gergely kollégánk kérdésére adott válaszából. A társadalom alsóbb rétegeiben az ingyen 10 millió forint egyenlő lehet a felkapaszkodással.

a nagyon alacsony jövedelemmel rendelkező közfoglalkoztatottaknak nagy esélyt jelent a szabadfelhasználású 10 millió forintos kvázi ingyenhitel a kitörésre – persze csak abban az esetben, ha azt felelősségteljesen költi el és a jövőjébe fekteti a pár ahelyett, hogy felélné azt a pénzt.

Noha az igénylés során csak a BAR-listát fogják figyelembe venni jelen állás szerint, a közfoglalkoztatottak esetében mégis alacsonyabbnak tekinthetjük a bank kockázatát. Mint azt korábban kifejtettük, a három gyermeket leginkább a társadalom felső és alsó rétegei vállalják be, az állami foglalkoztatási programban résztvevők pedig utóbbihoz sorolhatók.

A harmadik gyermek születése után pedig a teljes tőketartozás elengedésre kerül, és a törlesztés is szerencsés esetben mindössze néhány hónapig terheli a családi büdzsét. Az első és második gyermek születésekor is 3-3 évre felfüggesztik a törlesztést, a második gyermek születése után a tőkerész is csökken. Ez alapján elég nagy esély mutatkozhat az első gyermek után következőre, három éven belül.

error: Content is protected !!