L.L. Junior kamerák előtt kért bocsánatot Csillától! TV2 Videó >>>

L.L. Junior kamerák előtt kért bocsánatot Csillától! TV2 Videó >>>

A gyászoló L. L. Junior megrázó interjút adott a Tények Plusznak, miután tragikus balesetben elhunyt kisfia. Az apa elárulta, hogyan mondta el nagyobbik fiának, Lacikának, hogy a kistestvére nincs többé és kamerák előtt kért bocsánatot Csillától.

Mint megírtuk, Csillával, gyermekei anyjával az elmúlt héten elharapózott indulatok helyét most átvette a nyugodt párbeszéd, egymást segítik a gyászban. Kezdetben a felfoghatatlan tragédia után egymásnak üzengettek. Junior most elmondta, megbánta, hogy élő videóban fakadt ki gyermekei anyjára – derült ki, miután a TV2 egy újabb rövid részletet tett közzé a fájdalmas beszélgetésből:

„(…)Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Az, hogy én okoltam bárkit is, az tényleg csak a kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Nagyon sajnálom, hogy akkor ezt az élőzést megcsináltam. Ezzel nagyon nagyot tévedtem, elnézést kérek mindenkitől, de el voltam veszve, nem tudtam, hogy kezeljem.” – mondta a zenész.

L.L Junior megfogalmazta azt is, hogy nagyon erősnek kell lennie Lacika miatt, elárulta, hogyan mondta el neki, hogy kistestvérét nem láthatja többé.

„Ha tudunk beszélni róla, akkor sokkal könnyebb neki. Így mondtam el Lacikának, hogy nincs többé az öccse, de a szívünkben van. A teste, keze lába, feje nincs velünk már, de a szívünkben ő ott van, a lelkünkben. Ugyanolyan, mint a szél, nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne….”

error: Content is protected !!