Hivatalosan is bejelentették : ITT az ÚJ ÉLETTÁRSI támogatás! Pénzt adnak a Pároknak >>>

Hivatalosan is bejelentették : ITT az ÚJ ÉLETTÁRSI támogatás! Pénzt adnak a Pároknak >>>

Szenzációs pénztámogatást jelentettek be élettársaknak!!!! Nem kell többé a papír! Végre támogatják az élettársi kapcsolatot is!

Élettársi kapcsolatban él? Akkor erről tudnia kell!

A családvédelmi akcióterv csaknem minden intézkedése elérhető lesz az élettársi kapcsolatban élők számára is.

csak a babaváró támogatás van kifejezetten házassághoz kötve – tudta meg az Emberi Erőforrások Minisztériumától a portál.

Íme a 7 pontos akcióterv :

Gyermekvállalási támogatás – bevezetésre kerül a fiatal házasok gyermekvállalási támogatása: minden 40 év alatti nő 10.000.000 Ft összegű kedvezményes hitelre lesz jogosult. Minden megszületett gyereknél egy évre felfüggesztik a kölcsön törlesztését, három gyermek után pedig elengedik a hátralévő tartozást.
Nő a CSOK összege – a felvehető kedvezményes hitel összege nő, új és használt lakás vásárlására is felhasználható.
Hitelkedvezmény – a második gyermek születésekor 1.000.000 Ft-ot, a harmadik gyerek születésekor 4.000.000 forintot, minden további gyermek esetében pedig 1-1 millió forintot vállal át az állam a szülők által felvett jelzáloghitelből.
SZJA-mentesség – a legalább négy gyereket szülő nők életük végégig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól.
Autóvásárlási program – a nagycsaládosok autóvásárlási programja keretében 2.500.000 forint vissza nem térítendő támogatást ad az állam új, 7 személyes autók vásárlása esetén.
Teljes bölcsődei ellátás – 21.000 új férőhelyet létesítenek 3 év alatt, amelynek eredményeképpen 2022-ben minden szülő bölcsődébe viheti majd gyermekét.
Nagyszülői gyed – bevezetésre kerül a nagyszülői gyed: ha a szülők úgy döntenek, a nagyszülők maradhatnak gyeden.

További támogatás, hogy az állam minden gimnáziumi és szakgimnáziumi tanulói számára összesen kétszer, a 9. és a 11. évfolyamot követően biztosítja a kéthetes külföldi nyelvtanulás lehetőségét.

error: Content is protected !!