Ingyen csomagot kapnak a rászorulók: Élelmiszert, ruhaneműt, tüzifát meleg ruhákat osztanak ki itt >>>

INGYEN ADOMÁNYOK, ADOMÁNYKÖZPONT: Itt ingyen kérhetsz segítséget; Ruhát, élelmiszert, tüzelőt stb…

Itt ingyen kérhetsz bármilyen segítséget te is:

Tűzelő, téli ruhák, meleg takarók, bakancsok, étkezési utalvány ingyen;
A munkájuk és gyereknevelés mellett döntöttek úgy anyukák, hogy segítenek más olyan anyáknak, akik nem adhatnak meg mindent a gyereküknek, mert nehéz körülmények között élnek. Az Alapítvány anyukái eleinte csak gyűjtéseket szerveztek, de ma már mindenben segítenek a rászorultaknak. Munkát, lakást szereznek, ügyvédet biztosítanak, házat újítanak fel és rendeznek be, iskolát festenek, de még idős embereken is segítenek.

Munka után, vagy hétvégén a Kisherceg Alapítvány anyái telepakolják a kocsijukat zsákokkal, és a gyerekeikkel együtt útrakelnek, hogy szinte az ország bármely területére segítséget vigyenek. Az anyukákhoz rengeteg adomány és segítség érkezik magánszemélyektől és nagyobb cégektől, vállalkozásoktól egyaránt, mert tudják, hogy jó helyre kerül az adomány.
Néhány mondat róluk :

Szeretettel segítünk ha bajban vagy! Megfogjuk a kezed, keresünk együtt kiutat!

Szeretettel segítünk krízishelyzetbe került, rossz anyagi körülmények között élő családoknak ruhákkal, játékokkal, esetenként élelmiszerrel, pelenkával, tisztító- és tisztálkodószerekkel. Saját autóinkkal tesszük mindezt, ellenszolgáltatás nélkül.

Vidéken élő kérőinknek futárszolgálattal szoktunk adományt küldeni, melynek díját mi magunk nem tudjuk vállalni. Ezt minden esetben a kérőnek kell állnia. Ennek összege 2022-ben 1650 Ft. Minden esetben előre kérjük a futárdíjat, mert sajnos megszűnt a csomag átvételekor a futárnak fizetés lehetősége.
Mi magunk is gyermekeket nevelünk, családunk, munkánk van! Így nem mindig tudunk minden kérésre azonnal reagálni. Munkánkat felajánlásokkal lehet segíteni, melyekért nagyon hálásak vagyunk! Minden felajánlást lefotózunk, de személyiségi jogok miatt nem minden esetben fotózzuk az átadást (csak akkor, ha ezt megengedi az adományt kapó család), ezért előre elnézést kérünk.

Ezen a helyen is osztanak adományt például:

Centerke Adományozó Központ, 6720 Szeged, Tisza L. Krt. 12.

error: Content is protected !!