Sorba mondják le L.L Junior fellépéseit, koncertjei, falunapokat >>> Így történt a szörnyű baleset amiben L.L Junior kisfia elhunyt! Megrázó Képek:

Sorba mondják le L.L Junior fellépéseit, koncertjei, falunapokat >>>

Így történt a szörnyű baleset amiben L.L Junior kisfia elhunyt! Megrázó Képek:

Dávidka (†3) már a mennyben van, nagyobbik fiának, Lacikának (6) azonban szüksége van az édesapjára. Mint korábban megírtuk, szombaton Zuglóban a kisfiú kiszakította magát édesanyja kezéből, és a piros lámpa ellenére kiszaladt a zebrára, ahol egy szabályosan haladó autós elgázolta. Mint megtudtuk, az idős férfinál az ittas vezetés gyanúja nem merült fel.

Attól függetlenül, hogy az édesanyának milyen szerepe vagy büntetőjogi felelőssége van a történtekben, érthető módon pszichésen és mentálisan sincs olyan állapotban, hogy gondját viselje a gyermeknek. A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük.

Csilla ügyvédje lapunknak megerősítette, másfél hónapja a szülők megállapodtak a gyerekek felügyeleti jogáról, ám a nő nem akarja elveszíteni nagyobbik fiát.

– A felek korábban nem tudtak megegyezni a gyerektartás összegében és a kifizetés határidejében, valamint a láthatást illetően is voltak nézeteltérések, ám mindent sikerült rendezni – mondta Csilla jogi képviselője. – Még nem tudjuk, László ügyvédje milyen papírt ad be, de az biztos, Csilla nem szeretné elveszíteni Lacikát. Tájékoztatott arról, mi történt, elmondta, ő fogta Dávidka kezét, amikor a kisfia kitépte magát és kiszaladt az autó elé. Szörnyű tragédia, egy szülőnek sem szabadna ilyet átélnie, érthető, hogy Csilla nagyon rossz állapotban van.

Úgy tudjuk, Dávidka bátyja, Lacika is nehezen dolgozza fel a történteket.

– Lacika most az apukájával van, és ez így van jól

error: Content is protected !!