Gazdagodj meg, sok pénzed lesz!!! Oszd meg és szerencse ér >>>

Gazdagodj meg, sok pénzed lesz!!! Oszd meg és szerencse ér >>>

Van, aki azt gondolja, próbáljuk meg, van, aki gyorsan tovább kattint, más pedig belekíváncsiskodik, hátha el tud lesni valami jó trükköt!

Miért?

Nagyon egyszerű. Az első embertípus eltemette az életét, nem képes nyitottan, kreatívan gondolkodni és fél minden változástól, hiszen neki biztosan nem sikerül. A második embertípushoz nem tud szólni, mert meg van győződve arról, hogy mindenki csak át akarja verni, és senki nem tehet érte semmit. Megint beleütközöm a rugalmatlan gondolkodásba, így nehéz bármit is tenni.

A harmadik embertípussal lehet együtt gondolkodni, hiszen fogékony az új gondolatvezetésre. Feltételezi, hogy személyre kell szabni a leírtakat, és képes azt kreatívan felhasználni saját érdekében. Tehát, kedves kíváncsi, nyitott, gondolkodó olvasó, kezdjük az elején.

Miért is volt szükség erre a gondolatvezetésre?

A Feng – shui elsősorban életforma, és mint minden életforma, először a gondolatainkban teremtődik meg. Pénzt akarsz? Akkor, először is, el kell hinned, hogy lehet pénzed! Amíg ezt a dolgot nem beszéled meg önmagaddal, addig hiába is teszel bármit. A legtöbb ember nem meri elhinni, hogy jár neki, és megérdemli azt , hogy jobban élhessen. Persze emberek vagyunk, így a jobban élés kategóriája embertől függ. Van, akit a számlái kifizetése már a jólét érzetével tölti el, és van, akinek szükségesek az életében az éttermek, kozmetikumok, vadi új technikai felszerelések. Egyben egyeznek ezek az emberek: szeretnék fizikai szinten jól és biztonságban érezni magukat.

Abban megegyezhetünk, hogy célszerű ezeket az eszközöket a gazdagság területére tenni. Na, ezt még a Feng – shui szakértők között is csak kevesen tudják. Ennek a területnek a meghatározása egy pontos tervrajz alapján, pontos mérések eredményeként határolható be. Ha egyszerűen a bejárattól balra eső sarok lenne, nem képezték volna évekig a kínaiak a Feng – shui szakértőiket. Ebben ugye egyetérthetünk?
Freespirit-tipp:

* Teknős: általános szerencse szimbólum. Bárhova teszed, szerencsét hoz, ha szereted.
* Elefánt: a hosszú távú elképzelések megvalósítását jelképezi.
* Hal: szintén általános szerencse szimbólum, de csak páratlan számban.
* Buddha: a hitet erősíti.
* Érme: na, itt kell nagyon vigyázni, csak a megfelelő, piros szalaggal átkötött, megfelelően csomózott érmék működnek jól, mely érméket megfelelő szimbólumokkal láttak el.

error: Content is protected !!