FRISS: Most jelentette be Orbán Viktor, hogy Minden 40 év alatti nő 10 millió összegű pénztámogatást kap!!! Mutatjuk:

FRISS: Most jelentette be Orbán Viktor, hogy Minden 40 év alatti nő 10 millió összegű pénztámogatást kap!!! Mutatjuk:

Évértékelő:

Új szintre emelte a migráció elleni harcát Orbán Viktor a 21. évértékelőjén. A miniszterelnök növelni szeretné a születések számát Magyarországon, ezért hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be. Orbán azt mondta, ez a válasza a bevándorlásra, ugyanis szerinte Brüsszel, Soros György és a baloldal migránsokkal akarja elárasztani Európát. Gyorselemzés az évértékelőről.

Ám most nem vádolhatja senki a miniszterelnököt azzal, hogy keveset árult volna el a terveiből. Az őszi családügyi nemzeti konzultáció után (ezt a beszédben kiemelkedően sikeresnek nevezte) hétpontos tervet jelentett be konkrét intézkedésekkel konkrét számokkal. Nézzük is meg a családvédelmi akciótervnek elnevezett program elemeit:

  1. Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő 10 millió összegű kedvezményes kölcsönben részesül.
  2. Bővitik a csok (a családi otthonteremtési kedvezmény) kedvezményes hitelét.
  3. A második gyermek születésekor 1, harmadik gyermek érkezésekor 4 millió forintot, minden további gyereknél 1-1 millió forintot vállal át a kormány a szülők jelzálog-hiteléből.
  4. Azok a nők, akik legalább négy gyermeket szültek, életük végéig mentesülnek az szja megfizetése alól.
  5. Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját, a 7 személyes autókra 2 és fél millió vissza nem térítendő támogatást ad a kormány.
  6. Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást. 2022-ben minden szülő bölcsődébe viheti a gyermekét.
  7. Bevezetik a nagyszülői gyed-et.
error: Content is protected !!