FIGYELEM! MEGKEZDŐDÖTT A CSOMAG ÉS A MELEGÉTEL OSZTÁS – NAPI 1000 ADAG ÉTELT OSZTANAK KI DECEMBER 23-IG!

FIGYELEM! MEGKEZDŐDÖTT A CSOMAG ÉS A MELEGÉTEL OSZTÁS – NAPI 1000 ADAG ÉTELT OSZTANAK KI DECEMBER 23-IG!

Öt héten át, december 23-ig naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve a rossz szociális körülmények között élőcsaládok számára – közölte a segélyszervezet a Hirado.hu-val.

Mint azt szerkesztőségünkkel közölték, az első napon az ételosztást támogató Pensio Minőségi Közétkeztetés Kft. és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, önkéntesei osztották ki az ételadagokat.

Az ételosztásban részt vett Schmitt Pálné Makray Katalin, Hampel Katalin (divattervező) és barátaik, valamint Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója is. A szeretetvendégség menüje székely káposzta tejföllel, bejgli, valamint kenyér, tea, szaloncukor és gyümölcs volt. Azt írták: a rászorulókat szombatig minden nap 11 órától a Budapest XXI. (Csepel), Kossuth Lajos u. 138–148. közötti lakótömbbel szemben, a Shell benzinkút előtti parkolóban felállított fűtött sátorban várják a szervezők. A szerdai menü rizses hús lesz.

Hozzátették, az ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni. – Forrás : hirado.hu

 

error: Content is protected !!