Emelkedik a minimálbér, Magyarország jobban teljesít: Milliomos fideszes örvendezik a minimálbér emelésén >>>

Emelkedik a minimálbér, Magyarország jobban teljesít: Milliomos fideszes örvendezik a minimálbér emelésén >>>

Milliomos fideszes polgármesterjelölt játssza el a minimálbéres munkásembert Orbánék kiadványában

Ismét bizonyított a NER. Az Orbán-kormány kiadott egy kampánykiadványt, mellyel a hűséges nemzeti konzultálókat örvendeztette meg. A szakmunkás minimálbér emelkedésével foglalkozó résznél egy overallba öltözött, kezében sárga védősisakot fogó, kissé pocakos, de mindenképpen derűs dolgozó fejezi ki boldogságát: „Ha munka van, minden van”. Csakhogy a kormány jómunkásembere nem más, mint Ajtai Péter, Bélmegyer 2014-es fideszes polgármesterjelöltje – abban a békési településben, amely határában Mészáros Lőrinc vásárolt egy vadászkastélyt, amit aztán az utak használhatatlansága miatt helikopterrel szokott megközelíteni.

De vajon milyen lehetett a casting? – vetődhet fel a kérdés minden jó szándékú adófizető polgár fejében a napokban kézhez kapott kormánypropaganda láttán.

Egyébként Ajtai Péter azontúl, hogy Bélmegyer fideszes polgármesterjelöltje volt, egy elég sikeres békéscsabai vállalkozó is. Több boltja is van a megyeszékhelyen (Pietro ABC, Pietro Pékség), illetve úgy tudni, megszerezte a Kazángyártó és Gépipari Vállalat egy volt malom épületét. Állítólag szállodát csinálna belőle, ami nem lenne meglepő, mert van egy ingatlanokkal foglalkozó cége is az Opten nyilvántartása alapján.

error: Content is protected !!