Élő videó L.L Junior és Csilla kisfiának temetéséről!!! Videó a Cikkben >>

Élő videó L.L Junior és Csilla kisfiának temetéséről!!! Videó a Cikkben >>

Több száz gyászoló érkezett pénteken a Fiumei úti sírkertbe, hogy lerója a kegyeletét L.L Junior és volt párja, Csilla elhunyt kisfia, Dávidka emléke előtt.

Mint írtuk, a szertartás egy része nyilvános, a család a ravatalozónál történteken kívül lezajló eseményeket azonban nem kívánja a nyilvánosság elé tárni. A temetésre az elsők között L.L Junior és édesanyja érkezett zokogva, láthatóan teljesen összetörte őket a gyász. A családtagokon kívül számos barát, köztük hírességek, Junior barátai, ismerősei érkeztek meg a sírkertbe délelőtt fél tizenegy körül.

A ravatalozó körül kialakított ülőhelyeken foglalnak helyet a gyászolók, L.L Junior közvetlen hozzátartozói körében, jelenlegi párja, Körtvélyessy Kinga mellett ült. Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, L.L Junior volt párja, az elhunyt Dávidka édesanyja. A gyásztól megtörten érkezett, L.L Junior pedig – a korábbi ellenségeskedést félretéve – vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a ravatalozónál elhelyezett kivetítőt, amelyen folyamatosan vetítették Dávidka fotóit.

Közben megérkezett a fehér hintó is, amelyen Dávidka koporsóját a végső nyughelyére kísérik. Megérkezett Mága Zoltán is, aki vállalta, hogy hegedül a gyászos eseményen.

error: Content is protected !!