KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY: EKKOR ÉRKEZIK MEG A KÖVETKEZŐ CSALÁDI PÓTLÉK, GYES, GYET A CSALÁDOKHOZ >>>

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY: EKKOR ÉRKEZIK MEG A KÖVETKEZŐ CSALÁDI PÓTLÉK, GYES, GYET A CSALÁDOKHOZ >>>

A köv utalás időpontja: 2019 Május 2 Csütörtök!!! Postán 5-től hozzák!!!

Pénteken jóváírják a bankok!!!

Osszátok meg >>>

A családi pótlék a kérelem benyújtásának időpontjától jár, feltéve, hogy a benyújtás időpontjában a jogosultság fennáll. A családtámogatási ellátást visszamenőleg, legfeljebb a kérelem benyújtásának napját megelőző második hónap első napjától kell megállapítani, ha a jogosultság már ettől az időponttól kezdve fennállt. A folyósítás utólag történik, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, míg fizetési számlára utalás esetében a 3. napjáig.

UTALÁSI DÁTUMOK, KÉZBESÍTÉSI NAPOK >>>

Ha számlára kérte az utalást akkor minden hónap második munkanapján lesz rajta, ami nem minden esetben jelenti azt, hogy az 2-ára esik, ha elseje munkaszüneti nap vagy ünnepnap akkor késve jönnek a pénzek, ha postai kézbesítést kért akkor pedig minden hónap 10-ig kell megkapni az ellátást!

2019 Januárban nem érkezik csp mert azt korábban év végén kifizették!

Az első családi pótlék 2019 február 1-jén lesz utalva, ez azt jelenti, hogy a szerencsésebben már február 1-jén levehetik a számlájukról, a többiek pedig később! Ha a bank nem olyan gyors, akkor sajnos az is előfordulhat, hogy sokan csak február 4-én hétfőn fognak hozzájutni a pénzhez, ez a legrosszabb forgatókönyv ha utalással megy hozzád a családi pótlék! Azok akik a postástól kapják meg a pénzt február 5 és 10 között kapják kézhez!

error: Content is protected !!