Egy hétre magára hagyta 3 éves gyermekét az anya

Egy hétre magára hagyta 3 éves gyermekét az anya

Felelőtlenségből jeles – több napig magára hagyta három éves kislányát az orosz anya: a kislány az otthonukban szomjan halt.

A saját nagymamája sem tudott róla, hogy a 3 éves unokája teljesen egyedül van otthon. Elmondása szerint még pénzzel is támogatta unokáját, amit valószínűleg elbulizott a lánya – írja a Ren.tv.

A vádirat szerint az oroszországi Kirovban élő édesanya azért hagyta egyedül három éves gyermekét, mert barátnőjéhez ment, akivel rendszeresen bulizni jártak. A szóban forgó barátnő lakása csupán negyed óra sétára volt attól az ingatlantól, ahol a felelőtlen nő a kislányt egyedül hagyta, mégsem nézett felé napokig. A kis Krisztina éppen harmadik születésnapján vesztette életét kiszáradás miatt.

A bűnös édesanya egy helyi riporter szerint rendszeresen megváltoztatja vallomását. Az első hírek szerint a nő étlen-szomjan hagyta lakásukban kislányát, később azonban már azt vallotta, hogy néhány falat csirkét, egy pohár joghurtot és egy kis virslit azért ott hagyott neki. Az asszony arra is magyarázatot talált, hogy miért volt tele szeméttel a lakás: azt állítja, összeveszett a barátjával, majd a vita hevében szétszaggatta a szemeteszsákokat.

error: Content is protected !!