Büntetés jár a Vasárnapi kerti munkáért!!! Tilos Hétvégén füvet nyírni, flexelni, hangoskodni és égetni!!!

Büntetés jár a Vasárnapi kerti munkáért!!! Tilos Hétvégén füvet nyírni, flexelni, hangoskodni és égetni!!!

Itt vannak az ÚJ, VASÁRNAPRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK : tilos a fűnyírás, a flexelés stb : 200 ezres bírság jár!

Íme a részletek :

Vigyázzatok!!! ITT AZ ÚJ RENDELET!!! 200 EZER FORINT BÍRSÁGRA SZÁMÍTHAT AZ, AKI VASÁRNAP NYÍR FÜVET VAGY FLEXEL! MUTATJUK A RÉSZLETEKET…

MI A VÉLEMÉNYED ERRŐL A RENDELETRŐL?

Kertesek, családi házasok vigyázzatok! 50-100 ezer forintos bírságot osztogatnak a HÉTKÖZNAP reggel vagy vasárnap végzett fűnyírásért!!!! 

Tájékozódj, minél előbb, mert ezekben az időpontokban tavasztól TILOS A fűnyírás >>>>

FIGYELEM! 50-100 EZER FORINTOS BÍRSÁG JÁRHAT A HÉTKÖZNAP REGGELI VAGY A VASÁRNAPI FŰNYÍRÁSÉRT! TÁJÉKOZÓDJON, MINÉL ELŐBB!

Akár 50 ezer Ft helyszíni bírságot kaphat, ha vasárnap délben nyír füvet!
De reggel 9 előtt sem szabad!
És déltől másnap reggelig is tilos!

A szabályszegők 5-50 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal vagy 20-200 ezerig terjedő közigazgatási büntetéssel sújthatók. Júniustól van életben az a rendelet, amely Mosonmagyaróvár térségében szigorúan korlátozza a zajszennyezést.

Ide tartozik a fűnyírás, favágás, kerti traktorozás, barkácsgép használat. Más településeken is várható hasonló rendelkezés, természetesen mi arról is igyekszünk hírt adni, de ha Önhöz előbb jut el egy fontos hír, írja meg nekünk privát üzenetben és közzétesszük!

Tiltott hétköznapokon este 9 és reggel 8 között, szombat este 10 órától vasárnap reggel 9-ig, valamint déltől másnap reggelig – a motoros fűnyíró, motorfűrész, kerti traktor, rotációs kapa, illetve ipari vagy barkácsgép használata.
A szabályszegők öttől 50 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal vagy 20 ezertől 200 ezerig terjedő közigazgatási büntetéssel sújthatók. Jogi személy esetén a közigazgatási bírság elérheti a 2 millió forintot is. Vagyis jobb csendben maradni a pihenésre kijelölt időszakokban.

Kérem ossza meg ismerőseivel, barátaival, rokonaival, családtagjaival!

 

error: Content is protected !!