Hitel bárlistásoknak – Hitel kereső

Azonnali nyeremény!!!! 100,000 ft készpénzt nyerhetsz!!!! Oszd meg és nyerj azonnal…

Azonnali nyeremény!!!! 100,000 ft készpénzt nyerhetsz!!!! Oszd meg és nyerj azonnal…

OSZD MEG ÉS NYERJ 100,000 FORINT KÉSZPÉNZT AZONNAL!!!

🍀OSZD MEG ÉS NYERJ 🍀 csak 1 MEGOSZTÁS >>>

OSZD MEG ÉS NYERJ 100 EZER FORINTOT TE IS …

ÍGY NYERHETSZ KÖNNYEDÉN NAPI 100 EZRET!!!

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZAT

„Játssz és nyerj 100 000 forintot naponta!” 

A dokumentum célja a „Játssz és nyerj 100 000 forintot naponta!”  játék szabályainak és feltételeinek tisztázása (továbbiakban: a” játék”), amelynek helyszíne Magyarország. A vásárlóknak szóló promóciós anyagokon található rövidített szabályzatot a jelen dokumentummal összhangban kell értelmezni. A dokumentum csak annak függelékeivel és kiegészítő anyagaival tekinthető teljesnek, amelyeket a nyereményjáték weboldalán teszünk közzé.

A nyerő kódokat a megjelölt Snickers, Mars, Twix és Bounty szeletek csomagolásában találod meg.

A játék szervezője:

PROMOANGEL s.r.o.

Székhely: Prága 4 – Nusle, Bělehradská 237/11, Irányítószám: 140 00

Cégjegyzékszám: 29024463

Kereskedelmi nyilvántartásba vétel a Prágai Városi Bíróságon, A C szekcióban, 160789-es számon

(továbbiakban: „szervező” vagy” játék szervezője”),

A nyereményjáték főrendezője:

Mars Magyarország Értékesítő Bt.

Székhely: Bocskai út 134-146. 1113 Budapest, Magyarország

Statisztikai számjel: 28284202-4639-117-01

Bejegyezve a Fővárosi Törvényszék, mint cégbíróságon, cégjegyzékszám: 01-06-118371

(továbbiakban: „főrendező”, vagy a „játék főrendezője”)

A játék műszaki adminisztrátorai:

2FRESH s r.o.

Székhely: 140 Žižkov, Bořivojova 878/35, Praga 3, cod poștal: 130 00

Cégjegyzékszám: 27442195

Nyilvántartásba vett a Prágai Városi Bíróságon, A C szekcióban, 113067-es számon

(a továbbiakban, mint, „műszaki adminisztrátor” vagy a „játék műszaki adminisztrátora”)

I.        A játék időtartama és helyszíne

1.        A játék 2018. szeptember 10-én 00:00:00 órától kezdődik, és 2018. december 1. 23:59.59-ig tart. A helyszíne Magyarország. (továbbiakban: „a játék időtartama”, és a „játék helyszíne”)

2.        A játék időtartama alatt, a nyertesek kiválasztása érdekében a nyereményjátékot külön-külön kiértékelt játéknapokra bontjuk fel. Minden egyes játéknap 00:00:00 órától 23:59:59-ig tart a verseny időtartama alatt (továbbiakban: „játéknap”, vagy összefoglalóan „játéknapok”)

II.         A játék résztvevői

1.        A játékban résztvevő vásárlók csak olyan természetes személyek lehetnek, akik a joggyakorlás alól nincsenek felmentve, betöltötték a 18. életévüket, állandó magyarországi lakhellyel és levelezési címmel rendelkeznek (továbbiakban az „érdekelt fél”). A játékban csak azok a versenyzők vehetnek részt, akik eleget tesznek az előző mondatban részletezett követelményeknek (és nem kerülnek kizárásra a második pont követelményei alapján sem), továbbá rendelkezniük kell aktív regisztrációval a játékra annak helyszínén és időtartama során, a verseny szabályának továbbiakban részletezett menete szerint (A továbbiakban a „résztvevő” vagy a „játékos”)

2.        A játékból kizárásra kerül minden olyan személy, aki munkakapcsolatban van, vagy munkakapcsolat-szerű viszonyt ápol a szervezővel, a műszaki adminisztrátorral, a közreműködő vállalatokkal és cégekkel, vagy akik kapcsolatot ápolnak a megnevezett személyekkel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1 (1) 1 szakaszának értelmében.

3.        Azok a személyek, akik nem tesznek eleget a követelményeknek vagy cselekedeteikkel megsértik a szabályokat, kizárásra kerülnek a játékból. Abban az esetben tehát, ha egy személy nem tesz eleget a részvétel feltételeinek az előző mondatban felsorolt bármely okból kifolyólak, akkor az adott személy kompenzáció nélkül kizárásra kerül a nyereményjátékból.

III.        A játékban résztvevő termékek

1.        A játékban résztvevő termékek a játék helyszínén és időtartalma alatt a nyereményjáték csomagolásában forgalmazott Twix 50g, Bounty 57g, Snickers 75g, Twix 75g, Mars 51g és Mars 70g termékek (A továbbiakban összefoglaló néven „a játékban résztvevő termékek”). A nyereményjátékban a fenti termékek multipack kiszerelései és a Bounty Trio nem szerepelnek.

  1. A játékban résztvevő minden termék promóciós csomagolásának belsejében 1 db nyereménykód található (A továbbiakban „nyereménykód”). A nyereményjáték csomagolása egyértelműen elkülöníthető promóciós megjelenítést kapott.

IV.        A játék menete

1.        Az érdekelt felek az alábbiak szerint vehetnek résznek részt a versenyben:

a.        A játék helyszínén és időpontjában az érdekelt fél vásárol a versenyben résztvevő termékekből legalább egyet (a továbbiakban „vásárlás a játékban részt vevő termékek közül”). Az érdekelt fél köteles megőrizni a nyereményjátékban résztvevő termékek egyedi kóddal ellátott csomagolását, melynek benyújtása az egyik feltétele az egyik nyeremény átvételének.

Nyerj 100 ezer ft-ot

A nyerő kódokat a megjelölt Snickers, Mars, Twix és Bounty szeletek csomagolásában találod meg.

VEGYÉL CSOKIT ÉS TÖLTS FEL A KÓDOT!!! ÉS NYERJ ENNYI >>> OSZD MEG …

Exit mobile version