AJÁNDÉKOT AD AZ ELŐFIZETŐINEK a Telekom, a Telenor és a Vodafone! Mutatjuk hogyan jutsz hozzá >>

AJÁNDÉKOT AD AZ ELŐFIZETŐINEK a Telekom, a Telenor és a Vodafone! Mutatjuk hogyan jutsz hozzá >>

Telekom, Telenor, Vodafone: Ki kap most ingyenes mobilnetet a koronavírus miatt? Hol lehet bekapcsolni?

TELEKOM3 AJÁNDÉKOT ad a TELEKOM az előfizetőinek, ügyfeleinek!!! ÍGY kapod meg őket >>>

A TELEKOM SEGÍT!Digitális szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ezért Ügyfeleiket a koronavírus miatt kialakult helyzetben segíteni akarják! 3 fantasztIkUs lépÉssel ajándékozzák meg előfizetőiket, ügyfeleiket!ITT A Hivatalos Telekom információ – ezt a 3 AJÁNDÉKOT KAPJÁK A TELEKOM ügyfelek!

TELENOR

100 GB extra Hipernet#MARADJOTTHON

A koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 GB EXTRA HIPERNETTEL szeretnénk segíteni, mely minden ügyfelünk számára elérhető március 16-tól.

Hogyan tudod aktiválni?

Lakossági számlás és kártyás ügyfelekHa lakossági számlás vagy kártyás ügyfelünk vagy, aktiváld a MyTelenor appban hétfőtől. Ha még nem töltötted le az appot, itt az ideje!

Fontos tudnod:

Ez az egyszeri adatjegy 100GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig használhatsz fel.A szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget díjmentesen veheted igénybe Magyarország területén.Aktiválni a MyTelenor applikáción kerül keresztül tudod visszavonásig, de legalább március 31. éjfélig.Az aktiválás sikerességéről SMSben tájékoztatunk.

VODEFONE:

A Vodafone március 17-én (kedden) minden lakossági és kisvállalati ügyfelénél aktivál egy 5 GB-os bővítőcsomagot, melyet áprilisban és májusban is bekapcsol, így összességében 15 gigabájttal többet netezhetnek a vodások. A havidíjas és feltöltőkártyás ügyfeleknek is járó extra adatkeretet a My Vodafone applikációban lehet aktiválni.

error: Content is protected !!