2019. január 1-től 400 ezer forint jár Neked ha nem ott laksz ahol dolgozol!!! Mutatom hogyan kapod meg a pénzed >>>

2019. január 1-től 400 ezer forint jár Neked ha nem ott laksz ahol dolgozol!!!

Mutatom hogyan kapod meg a pénzed >>

Van­nak olyan rej­tett le­he­tő­sé­gek, amik­ről talán nem is hal­lot­tál. Nem kötik az or­rodra, pedig sok pénzt nyer­het­nél raj­tuk. Az egyik­kel majd­nem fél­mil­liót spó­rol­hatsz évente.

FIGYELEM- 400 EZER FORINT JÁR NEKED IS HA NEM OTT DOLGOZOL AHOL LAKSZ! Ha messze laksz a munkahelyedtől 400 ezer forint jár Neked! Megmutatom hogyan! Havi 35 200 forintos támogatás havonta! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK A TÁMOGATÁSRÓL >>

Kérem segítsen egy megosztással, hogy minél több emberhez juthasson el az információ és minél többen tudjanak a lehetőségről! KÖSZÖNÖM!

Megmutatjuk, hogyan kaphatod meg!
Akik nem ott dolgoznak, ahol laknak több lehetőséggel is élhetnek, ami nagyon sok pénzt jelenthet.Ez a lehetőségek, valósak, léteznek, de nem reklámozzák őket sehol, nem kötik senki orrára, pedig nagyon sok pénzt jelenthetnek a munkavállalónak!Ezekről a lehetőségekről olvashatsz most a cikkben.Akár évi 400 ezer forint is járhat Neked!

Általában a dolgozók nagy része ismeri a neki járó kedvezményeket a vonatokon, buszokon, tömegközlekedési eszközökön való utazásnál.Azonban vannak, olyan lehetőségek is, amelyekről valószínűleg a dolgozók legnagyobb része még nem is hallott.

Ez a lehetőség mindenkinek jár, kötelező megadni!
Ha az állandó lakhelyed máshol van, mint ahol munkát vállalsz, dolgozol, abban az esetben hetente négy alkalommal jár Neked az utazási költségtérítés!Nem adható, hanem kötelező adni!Ennek a költségtérítésnek az összege 35 200 Ft lehet minden hónapban.Teljesen adómentesen adja munkáltató, így őt sem fogja nyomorba dönteni.Ez ha éves szinten nézzük több, mint 400 ezer forintos támogatás!

Miután a vasúti vagy a buszjeggyel elszámolsz, visszakapod annak 86 százalékát, de ha gáláns a cég, a teljes költséget is megtérítheti.

Ha nincs olyan munkahelyed, ahol jár a költségtérítés (vagyis nem dolgozol messze a munkahelyedtől) akkor is van egy jó lehetőség számodra, amit talán kevesen ismernek, pedig sokan élhetnének a lehetőséggel! Ha havi szinten hatezer forintnál magasabb összeget költesz el vonattal történő utazásra, akkor ez egy jó lehetőség Neked is!MÁV Start klub kártya 50%-os kedvezményt nyújt Neked!Ennek éves ára 26 év alatt 19 900 Ft, 26 év felettieknek 34 900 Ft. Nem kevés, de megéri. Ha a családban másnak is jól jönne egy ilyen kártya, akkor neki azt már fél áron adják.

error: Content is protected !!