Fontos! 2019-ben mindenkinek 2 okj tanfolyam jár teljesen ingyen, 100%-os állami támogatással! Kortól és jövedelemtől függetlenül jár Önnek is!!!

Fontos! 2019-ben mindenkinek 2 okj tanfolyam jár teljesen ingyen, 100%-os állami támogatással! Kortól és jövedelemtől függetlenül jár Önnek is!!! Használd ki a lehetőséget és jelentkezz a legjobbakra! ITT A TELJES LISTA – MUTATJUK MIT TANULHATSZ TELJESEN INGYEN!

FIGYELEM! A LEGÚJABB TÖRVÉNYEK ÉRTELMÉBEN 2 OKJ TANFOLYAM INGYEN JÁR MINDENKINEK! KORHATÁR NÉLKÜL! ITT A TELJES LISTA – MUTATJUK MIT TANULHATSZ TELJESEN INGYEN!

A jelenleg hatályos törvények szerint minden magyarnak 2 okj képzés ingyen van, azaz az elsőért és a másodikért sem kell fizetni senkinek, akkor sem ha már van végezettsége, sőt akkor sem ha főiskolai vagy egyetemi diplomája van!Jogosan merülnek fel a kérdések, hogy hol és hogyan lehet ezeket az ingyenes képzéseket elvégezni, hol lehet rájuk jelentkezni! Minden képzés ingyen va-e…Itt egy összefoglaló, reméljük ez segít a kérdések tisztázásban! Megtalálod a listát is az ingyenes okj képzésekről országszerte!!!

Vannak azonban feltételek, amelyeknek meg kell felelni ahhoz, hogy ingyen tanulhassatok. Például csak iskolarendszerű képzést választhattok, valamint csak olyan intézmény olyan képzését, amelyet az állam költségvetési támogatásban részesít.

A legtöbb tanfolyam szeptemberben indul, de vannak olyanok is, amelyeket már februában el lehet kezdeni! Ebben a keresőben kereshettek város, szakképesítés, szakképzési centrum alapján is, így könnyen megtalálhatjátok a legközelebbi képzési helyszínt.

error: Content is protected !!