1 millió forintos támogatásra írtak ki pályázatot 25 év felettieknek! Jelentkezési határidő : február 16.

1 millió forintos támogatásra írtak ki pályázatot 25 év felettieknek! Jelentkezési határidő : február 16.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Törőcsik Mari Ösztöndíjra a 2018/2019. tanévre
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: minisztérium) Szervezeti és Működési Szabályzata szerint a felsőoktatás tekintetében szakmai, politikai irányítást gyakorló Államtitkársága a Törőcsik Mari Ösztöndíjra pályázatot hirdet a 2018/2019. tanévre, a Törőcsik Mari Ösztöndíjról szóló 53/2015. (XI. 24.) EMMI utasítás (a továbbiakban: Utasítás) alapján.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma immár harmadik alkalommal hirdet pályázatot a Törőcsik Mari Ösztöndíj odaítélésére színművészeti tanulmányokat folytató hallgatóknak. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere 2015-ben, Törőcsik Mari 80. születésnapja alkalmából tartott gálán jelentette be az ösztöndíj alapítását.

Feltételek :

Ösztöndíjban részesülhet az a személy, aki:

magyar állampolgár, vagy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban: Nftv.) 39. § (1) bekezdésében meghatározott személy,
a pályázat benyújtásának időpontjában legfeljebb 25. életévét töltötte be,
a pályázat benyújtásának időpontjában a Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész szakjának – a képzés harmadik vagy azt követő félévére bejelentkezett – hallgatója,
más forrásból azonos célra ösztöndíjban nem részesül
a pályázati felhívásban meghatározott dokumentumokat hiánytalanul és határidőn belül csatolta és
az Utasításban és a pályázati kiírásban meghatározott valamennyi feltételnek megfelel.

Az ösztöndíj tartalma és mértéke: havi nettó 100.000 Ft (azaz egyszázezer forint) összegű ösztöndíj/pályázó folyósítása a 2018/2019-es tanévben.

error: Content is protected !!